Ochrana osobných údajov a súbory cookies - Aloha-Nitra.sk
16231
page-template-default,page,page-id-16231,cookies-not-set,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-11.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2.1,vc_responsive

Ochrana osobných údajov a súbory cookies

Ochrana osobných údajov a súbory cookies

 

 

 

Prevádzkovateľ:

ALOHA Anglicka jazyková škola

 

Sídlo: Štefánikova trieda 21, 949 01 Nitra

IČO: 51 052 385

IČDPH: SK1123685497

Majiteľka: Bc. Tatiana Tremlová

Tel. kontakt: 0908 425 588

E-mail: tremlova@aloha-nitra.sk

 

Ochrana Vašich osobných údajov sa spravuje ustanoveniami nariadenia Európskeho parlamentu a Rady č. (EÚ) 2016/679 o ochrane fyzických osôb pri spracúvaní osobných údajov a o voľnom pohybe takýchto údajov (ďalej len „GDPR“) a/alebo zákona č. 18/2018 Z.z. resp. zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len „ZOOÚ“).

 

Pre mňa, je ochrana vašich osobných údajov veľmi dôležitá. Robím všetko pre to, aby osobné údaje mojich klientov boli v bezpečí.

 

Aby som vám mohla pomôcť s výberom anglického kurzu, odpovedať na vaše otázky, spracúvam vaše osobné údaje ako titul, meno, priezvisko, obsah, predmet, telefónne číslo a e-mailová adresa. Tieto osobné údaje získavam prostredníctvom mojich kontaktných formulárov umiestnených na webovej stránke, telefonickým kontaktom alebo prostredníctvom e-mailu.

 

Účel spracúvania osobných údajov je plnenie zmluvných a predzmluvných vzťahov, spracovanie a vybavenie prijatej a odoslanej pošty a komunikácia s odosielateľom/prijímateľom.

 

Doba spracúvania osobných údajov je na obdobie trvania zmluvného vzťahu a na nasledujúcich 5 rokov od ukončenia takéhoto zmluvného vzťahu alebo do momentu, keď váš súhlas odvoláte. Po uplynutí príslušného času budú vaše osobné údaje vymazané.

 

Ako dotknutá osoba (pravidelná či jednorazová) v ALOHA Anglická Jazyková škola, máte nasledovné práva:

 

  • právo na opravu osobných údajov,
  • právo na vymazanie svojich osobných údajov aj s informáciou, ako sa vymazanie uskutoční, kedy a tiež dôkaz o tom, že sa to podarilo,
  • právo na obmedzenie spracovania svojich osobných údajov,
  • právo na prenos osobných údajov,
  • právo namietať proti spracovaniu osobných údajov,
  • existencia automatizovaného rozhodnutia vrátane profilovania,
  • právo podať sťažnosť na úrad.

 

Prevádzkovateľ nemá v úmysle ďalej spracovávať osobné údaje na iný účel ako ten, na ktorý boli získané.

 

 

Zásady používania súborov cookies:

 

S cieľom zabezpečiť riadne fungovanie tejto webovej lokality ukladáme niekedy na vašom zariadení malé dátové súbory, tzv. cookie. Je to bežná prax väčšiny veľkých webových lokalít.

 

Čo sú súbory cookie?

Súbor cookie je malý textový súbor, ktorý webová lokalita ukladá vo vašom počítači alebo mobilnom zariadení pri jej prehliadaní. Vďaka tomuto súboru si webová lokalita na určitý čas uchováva informácie o vašich krokoch a preferenciách (ako sú prihlasovacie meno, jazyk, veľkosť písma a iné nastavenia zobrazovania), takže ich pri ďalšej návšteve lokality alebo prehliadaní jej jednotlivých stránok nemusíte opätovne uvádzať.

 

Ako používame súbory cookie?

Tieto webstránky používajú súbory cookies na zapamätanie si použivateľských nastavení, pre lepšie prispôsobenie reklám záujmom návštevníkov a pre nevyhnutnú funkcionalitu webstránok.

 

Ako kontrolovať súbory cookie?

Súbory cookie môžete kontrolovať alebo zmazať podľa uváženia – podrobnosti si pozrite na stránke aboutcookies.org. Môžete vymazať všetky súbory cookie uložené vo svojom počítači a väčšinu prehliadačov môžete nastaviť tak, aby ste im znemožnili ich ukladanie. V takomto prípade však pravdepodobne budete musieť pri každej návšteve webovej lokality manuálne upravovať niektoré nastavenia a niektoré služby a funkcie nebudú fungovať.

 

Ako odmietnuť používanie súborov cookie?

Používanie súborov cookie je možné nastaviť pomocou Vášho internetového prehliadača. Väčšina prehliadačov súbory cookie automaticky prijíma už vo úvodnom nastavení.